Endorfiinipöllyssä

Endorfiinipölly kuvaa tätä kuuta erittäin hyvin. Elokuun piti olla kesän tylsin kuukausi jonka aikana ollaan dietillä ja mietitään syyskuun alussa tapahtuvaa suomeen paluuta.. Kesän vika kuukausi on kuitenki osottautunu ylivoimaiseksi kahteen edelliseen verrattuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPuhuttiin Lauran kans et elokuuta ei pysty kuvaamaan millään muulla sanalla ku eeppinen. Sanomattakin selvää kuinka nopeesti tää kuukausi on menny tapahtumarikkauden takia.. Uusia kavereitaki tullu ihan huimasti. Tottakai sillon mitä lähempänä lähtö on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYhen reissun ollessa kesken on muutama tulevaki reissu suunniteltu. Syysloman reissu on yhtä lentoa vaille valmis ja lokakuussa pääsee rikkomaan stereotypioita Ranskaan & Espanjaan kera paikallisten oppaiden…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAAjatukset on toki jo osalleen Suomessa. Hyvinkäällä ja Kouvolassa. Saunassa ja rasvattomassa maidossa. Syksyn ja talven tavotteisiin kuuluu muutama mahdollinen muutos sekä työpaikan etsiminen. Enskesänä ois tarkotus lähteä pitemmälle reppureissulle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPäällimmäisiin ajatuksiin on eksyny myös yksi haikeampi asia.. Miten sitä voi enään tuntea Suomen täysin kodiks ku on niin hirveesti ystäviä ympäri maailmaa? Ja luultavasti muutaman viikon jälkeen Suomeen laskeutumisesta alkaa matkakuume.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvat Greylinen Fc Bayern retkeltä. Tarkotuksena oli napata kuvat ja mahollisesti tuliaisia siskonpojalle. Hitto välillä sitä toivoo että ois kaikki mammona maailmassa että vois viedä esim. siskonpoikia ympäri maailmaa ja näyttää niille niit siistejä juttuja mitä ite on nähny.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s