24h yhteenvetona (in Finnish)

Varattiin bussimatkat Innsbruckkiin päiväretkelle lauantaiks. Matka alko 7:45 ja kesti noin 2,5h. Meno makso 8€ ja paluu illalla 12,50€. Erittäin kätevä! (meinfernbus.de) Tie mitä bussi ajo oli aika haasteellinen ja paluumatkalla edellä ajavan auton hajoomisajankohta oli 5/5. Meijän bussimatka meinas tyssätä siihen ku jäätiin jumiin sen auton taakse. Taitavan kuskin (?) ansiosta kuitenki päästiin hitasti mutta varmasti mäki ylös. Innsbruckissa henk.kohtasesti 6h oli tarpeeks! Kohokohtia oli tietty kaupungin taustalla näkyvät vuoret, kaupungin yli lentelevät lentokoneet ja joki jonne käveli 10 minuuttia keskustasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuttiin takas Münchenii 19 aikoihin. +35 asteisen Innsbruckin jälkeen missiona oli uudelleensyntyä et pääsis katsastaa Münchenin yöelämää. Painuttiin eka hostellialueelle halpojen hintojen ja englanninkielen taitosten perässä josta saatiin vinkki ympäri Müncheniä pörräävään Partybussiin! Haha oli ehkä yks elämäni erikoisimmista kokemusta mut kannattaa kokeilla jos tulee vastaan. (http://club-and-line.de/)

Hypättiin bussista 3 jälkeen ja päätettiin kokeilla viellä kaikkien kehumaa Neue Raumia. Toodella iso clubi, erinlaista musiikkia eri alueilla ja suolanen 8€ sisäänpääsymaksu. (http://www.neuraum.de/web/) Suosittelen!

Sunnuntai alko ehkä hieman verkkasin tunnelmin mut turistina sai taas paljon aikaan. Kaupungin läpikäynti, currywurstin metsästys, ylihinnoiteltu döner, maito – smoothie – vesi -himo ja budjetin ylitys.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskustakierroksen jälkeen siirryttiin metrolla Olympiazentrumille ihmettelemään. Siellä oli viikonlopun ajan Red Bull X-fighters ja jotain oheisohjelmaa. Meijät sinne vei maisemat sekä ilmanen jäätelö. (Munich – Peace, Love & Ice Cream)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja discoverasin uuden urheilumuodonkin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käsiä ylös kuinka moni harrastaa headista? Mä vaan mietin että aika erikoinen laji!

Liebe für alle aus München, Riia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s